Produkty pro červené brýle dámské (37)

AOC TRADICE SLADKÉ PŘÍRODNÍ VÍNO - MUSCAT DE LUNEL

AOC TRADICE SLADKÉ PŘÍRODNÍ VÍNO - MUSCAT DE LUNEL

Od roku 1957 na tradičním spojení, Toto přírodní sladké víno se nachází na vrcholu našich prodejů díky své krásně jantarové barvě. Toto je sladký muscat, jaký máme rádi, díky jeho vůním melounu, broskve, meruňky, ale také eukalyptu. Ústa úspěšně spojují delikátní sladkost a svěžest. Je to křehká rovnováha, která zde odráží terroir muscatů z Lunelu. Dostupné v lahvích nebo na váhu.
Cuvée Odette 2010

Cuvée Odette 2010

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v krásné perzistenci ovocnosti. Celkový dojem je to víno vysoké kvality, které lze degustovat již nyní nebo uchovat na několik let. Doporučuje se podávat mezi 16 a 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Plocha: 1 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čirý, jasný, karmínové barvy
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Vína

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Vína

Mercurey premier cru les velleys s hlubokou, rubínově červenou barvou a tóny červeného ovoce, lesního podrostu a kakaových bobů. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Région: BOURGOGNE Couleur: Červené Cépages: 100 % Pinot Noir Mode de culture: Přechod na bio Caractère: silný Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Chénas - V Nirvat

Chénas - V Nirvat

Web: na samém severu oblasti Beaujolais, jeden z deseti crus této apelace. Je to malý bratr Moulin à Vent. Historie & tradice: Poklidný jako jeho granitové terroir, elegantní jako les dubů, který by mohl nahradit, se říká, že Chénas umí probudit patro kořeněnými chutěmi. Velmi vyhledávaný, je nej 'vzácným' z Crus Beaujolais. Vinařství: Půda: Růžový granit Hustota výsadby: 9 000 keřů/ha pro kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Červené víno - Domaine La Guintrandy

Červené víno - Domaine La Guintrandy

TERROIR & ESTATE Písečný jíl a kobalt, kamenitá půda. Středomořské klima, ovlivněné větrem Mistral. Organické vinice se nacházejí poblíž vesnice Visan. ODRŮDY HROZNŮ Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VÝROBA VÍNA Ručně sbírané, částečně odstopkované. Macerace přibližně 2 týdny. Plně zralé v tancích na jemných kalech před lahvováním (nefiltruje se). POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Toto víno má elegantní rubínově purpurovou barvu. Jeho vůně odhaluje aroma černého rybízu a třešňového ovoce. Chuť je dobře vyvážená s plnými tříslovinami a tóny černého ovoce a lékořice. Skvěle se hodí k středomořským pokrmům, bílému masu, mírně kořeněným jídlům (např. paella nebo kari) a červenému masu.
Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Síla a mineralita charakterizují toto Chablis Grand Cru. Domaine: DOMAINE BAUDOUIN MILLET Appellation: CHABLIS GRAND CRU LES PREUSES Région: BURGUNDSKO Couleur: Bílé Cépages: Chardonnay 100% Mode de culture: Odpovědné zemědělství Caractère: Suché Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Burgundská vína - Bílé

Burgundská vína - Bílé

Vinařství : Až na samém jihu Burgundska, na hranici s Beaujolais, oblast apelace přesahuje území vesnice. Vesnice Saint-Vérand má "d", apelace ho nemá, protože se sklízí ze šesti vesnic. Apelace byla založena v roce 1971, je to předposlední apelace udělená v oblasti Mâconnais. Vinařství : Půda : vápencové juraské podloží, které pokračuje v vápencových vrstvách Côte-d'Or, ideální pro Chardonnay. Denzita výsadby : 8 500 keřů/hektar. Řez : Guyot. Sklizeň : Ruční Výnosy : 55 až 65 hl/ha, umožňuje hroznům odhalit nuance našeho terroiru. Vinifikace : Velmi pomalé lisování, aby se respektovalo ovoce. Šťávy z posledního lisu nejsou uchovávány. Zrání : V nádobě po dobu 6 až 8 měsíců. Během celého procesu se rozhodnutí přijímají především na základě degustací. Tato data jsou přirozeně doplněna technickými analýzami. Stejně jako u všech vín z domény.